Basis stappen voor een mentaal dieet

28-08-2012 13:48

We zijn een natie van binge uit de hand en dwangmatig eters. Overal ziet vermaningen om beter te eten, eet gezond voedsel, eten voor het gewicht niet voor hun plezier. Een gezond dieet om zijn leven te verlengen in de afgelopen jaren en in de gezondheidszorg. De aanval op het mentale dieet plan heeft verspreid naar schoolkantines, tot fast food ketens, zelfs de meest prestigieuze restaurants. Geen twijfel dat het adres juist is, maar is dit allemaal waanzin van opwinding produceren van de gewenste resultaten. De jury is nog steeds uit enquêtes, evaluaties en ouderlijk toezicht, maar verder rekening te houden met de snelle groei van het aantal kinderen met overgewicht en volwassenen geeft aan dat de verwachte veranderingen zijn langzaam.

Het is belangrijk dat de regering nieuwe criteria ontwikkeld voor het vaststellen van gezonder eten. Maar het zal weinig impact hebben tot individuen veranderen hun houding om te eten. Voornamelijk je moet eten voor de gezondheid en pas in tweede instantie voor het plezier. Gezondere voeding kan heerlijk en zeer bevredigend, echter.

Of u nu de veranderingen die moeten worden overwonnen negatieve manier van denken, het overwinnen van negatieve attitudes en gedrag met betrekking tot voedingsmiddelen, het ontwikkelen van een zelfregulerend gedrag voor volwassenen en kinderen of alleen met behulp van pure wilskracht noemen, de essentiële behoefte is om te veranderen attitudes.

Het is niet zo moeilijk als men zou kunnen veronderstellen. Hier is een korte samenvatting van wat je moet doen.

1. Gebruik wat je dieet dat calorie-inname vermindert met 500 calorieën per dag de voorkeur geven. Dat geeft een gewichtsverlies per maand op 4 tot 5 pond van een dieet. U kunt verliezen meer door middel van oefening en vochtverlies.

2. Gebruik water om je maag te vullen bij elke maaltijd en bij elke hap. Drink een glas water voor het eten en ten minste een glas bij het diner. Drink een half glas met elke hap.

3. Leer te genieten en de lezingen te respecteren op de schaal. Wegen jezelf elke ochtend en als de schaal geeft aan dat u het gewicht is opgedaan sinds de dag ervoor, niet wanhopen. In plaats van te beseffen dat de meeste gewichtstoename op een dagelijkse basis is het vasthouden van water van overtollig zout. Eten een extra 800 tot 1000 calorieën van voedsel in een dag kunnen verhoogde tot drie pond gewicht door retentie van zout en water. Het kost me extra 3500 calorieën te produceren een pond werkelijke vlees. Door het drinken van een extra 1 ½ kopje water per pond opgedaan verliezen hun overtollige gewicht in 1 of 2 dagen. De nieren zullen uitscheiden overtollig water en neem zout mee.

4. Stel een stabilisatieperiode van slechts een maand dieet, terwijl de andere maand en leren om je voedselinname te beheersen en niet winnen of verliezen gewicht. Je wordt een expert in gewichtsbeheersing door het doen in alternatieve maanden. Wanneer u op uw ideale gewicht zal veel beter in staat om hun gewichtsverlies te behouden.

U kunt alles leren over de voeding en gewicht onderhoudsprogramma door het lezen van mijn boek "De psychiater dieet." Hier is een eenvoudig te gebruiken, dieet plan dat is effectief, vereist geen speciale voeding en werken. Volg dit unieke programma is met succes gebruikt door honderden van mijn patiënten.