Kettlebell oefeningen en Jiu Jitsu

28-08-2012 13:50

Grip is alles in de sport van het Brazilian Jiu Jitsu, wordt gedwongen om zijn rivaal te verlaten, omdat Gi vermoeidheid of gewoon niet de knijpkracht te verduren. Twee eenvoudige kettlebell oefeningen en een handdoek kunt altijd uw BJJ spel.

Door wijziging van de twee handen kettlebell swing en armzwaai een kettlebell met een handdoek kan je de kracht en het uithoudingsvermogen u zoekt.

Kettlebells werken het best voor deze oefeningen, het handvat maakt het gemakkelijk om een ​​kleine handdoek doorverbonden. Ook de meeste kettlebell fitnesscentra voeren nu als standaard, zodat ze gemakkelijk te vinden. Elke kettlebell zal doen, Classic of Pro-Line. Proberen om dit te doen in een halter is precies goed gevaarlijk en kan de controle verliezen van de halter die wordt ingezet in de hoogste positie, dus zeer ontmoedigend droeg alleen maar een kettlebell. Nu alles wat je nodig hebt is een goede duurzame handdoek. U de wijziging van de tweehandige schommel eerst en dan verder naar de zwenkarm. Dit duurt een beetje wennen, omdat je handen kan kramp snel.

De eerste oefening is de standaard twee-handed schommel, schuif de handdoek door het handvat kettlebell. Als je een tekort kan het nodig zijn ergens veilig PLIO is het geven van de hoogte die nodig is voor de laagste stand van de schommel. Nadat u de configuratie van de kettlebell tussen de benen en de handdoek door de handgreep maakt het bewegen als een two-handed swing. Grip handdoek in de ring uitdagend zijn ervan overtuigd dat het brandproces in je handen bij het verplaatsen. Ik adviseer 3 tot 5 sets van tien, als je eenmaal kunt dit doen zonder verlies van de grip die u kunt gaan doen gezamenlijk werk door de tijd. Niet alleen grijpkracht in BJJ, maar ook hun weerstand nodig heeft. Wanneer u kunt uitvoeren 5-serie nu is het tijd om te werken op tijd. Begin met dertig seconden, dan 45 en ga dan voor de volle minuut van twee handen, zwaaiend met de handdoek. Het grote ding over kettlebell werken alles wat je hoeft te doen om het moeilijker maken voor het gewicht toeneemt. Probeer een set met een 12kg tot 16kg ga dan en zie hoe hard hij werkt. Niet alleen bent u het versterken en het maken van de grijpkracht van android u ook een geweldige cardio workout en krachtige heupen en billen krijgen met alles wat heen en weer zwaaien doet.

Nu, het volgende niveau van evolutie probeert een arm oscilleert met de handdoek, het is een moordenaar! Neem de tijd en werk in je routine getimede sets zoals de twee-handed swing.

Door het toevoegen van deze twee oefeningen in uw routine 2-3 keer per week zal het niet lang duren om het verschil vooral als training partners niet in staat zijn om zijn greep te breken merken.

Wilt u meer weten over Kettlebells te leren voor fitness, kracht of sport uit te checken [https://kettlebellfoundations.com] abonneren op mijn blog om enkele voorbeelden van kettlebell workouts te krijgen.