Suikervrij voedsel

28-08-2012 13:54

Het is altijd een goed idee om toe te geven aan de verleiding. Graven in uw favoriete dessert kan leiden tot ernstige schade aan het systeem, vooral als je diabetes hebt. Amerikanen hebben de neiging om een ​​zoete tand hebben, en dat is misschien de reden waarom de meeste van ons bezwijken voor Diabetes. In feite is de hoeveelheid suiker je eet en drinkt elk jaar met bijna 30 procent sinds 1983 en het is waarschijnlijk dat een belangrijke bijdrage aan de stijgende tarieven van obesitas in dit land.

Hoewel de USDA beveelt verbruiken niet meer dan 10 theelepels suiker per dag, de gemiddelde Amerikaan Duinen ongeveer 34 theelepels - meer dan drie keer. Een suikervrij dieet is niet eenvoudig. Suiker wordt vaak verborgen onder verschillende pseudoniemen en komt zelfs in veiliger voedsel (zoals brood, crackers, salade dressing, ketchup en mosterd). Echter, om een ​​beetje voorzichtigheid in acht nemen, kunt u de taart en eet het ook, letterlijk!

Schakel over naar suikervrij recepten. Nemen minder of geen suiker in uw dagelijkse maaltijden zal u helpen om een ​​gezonde voeding en fit te blijven. Different food assortimenten zijn beschikbaar voor alles wat u nodig hebt voor het ontbijt, lunch en diner. Sommige online winkels bieden geselecteerd snoep, chocolade, drank mixen, eiwit bars, desserts en vele andere lekkernijen. Met een schat aan heerlijke suikervrije voedingsmiddelen, zeker om alles wat je nodig hebt om uw smaakpapillen tevreden te vinden.

Ga halverwege. Een snelle-Counter mengen suiker is de helft van een regelmatige verfrissing helft van een dieet drinken. Een halve doos van yoghurt gezoet met een half natuurlijke yoghurt dozen. Normaal half kopje sap met een half kopje seltzer. Doe dit voor twee weken, dan verminderen tot een kwart gezoet met suiker drie kwartalen. Ga verder tot je drinkt alleen ongezoete versie.

Geef jezelf een dagelijkse suiker "quotum" en wordt gebruikt voor levensmiddelen die het belangrijkst is. Voor de meesten van ons, dat betekent desserts. Verspil het niet in dressings, pasta, ontbijtgranen en frisdranken. Dit zal niet alleen verminderen uw suiker inname in een dag, maar het zal helpen je verliest uw zoete tand. Suiker is ongelooflijk verslavend. Train je smaakpapillen wennen aan laag en u tevreden zult zijn met minder.

Stel regels over dessert. Bijvoorbeeld alleen het dessert na het eten, ooit lunch. Dessert alleen op oneven dagen van de maand, of alleen in het weekend, of alleen in restaurants. Als je een lange traditie van het dagelijks desserts, maak dan uw regel aan vers fruit ten minste de helft van de tijd. Blijf proberen nieuwe recepten suikervrij desserts en een heerlijk zoet gerecht zonder je schuldig te voelen over.

In plaats van Downing suikerhoudende-zoete dranken zoals limonade, maak je eigen "zon thee". Dit is een interessant recept Suikervrij waar steile cafeïnevrije thee zakken in het water en de pot in de zon voor een paar uur te zetten. Voeg het citroensap, veel ijs en suiker substituut voor een carb-vrij zomer quaff.

Tegenwoordig zijn de meeste specerijen en andere verpakte levensmiddelen voor mensen met diabetes zijn gemaakt zonder suiker of suikervervangers. Dit zijn de meest voorkomende: bruine suiker, glucosestroop, dextrine, dextrose, fructose, fruit sap concentraat, high fructose corn syrup, galactose, glucose, honing, gehydrogeneerde zetmeel, invertsuiker, maltose, lactose, mannitol, ahornsiroop, melasse, polyolen, ruwe suiker, sorghum, sucrose, sorbitol, xylitol en turbined suiker. Alle Recepten zonder suiker, zonder suiker dessert recepten met deze ingrediënten om de smaak goed te krijgen.