Waarom een koolhydraatarm dieet?

28-08-2012 13:57

Iedereen praat nu, koolhydraten en iedereen is een expert op wat te doen met hen, om wat te eten en welke terug te deinzen voor horror. Van degenen die willen om gewicht voor degenen die in paniek bij de gedachte aan diabetes voor degenen die alleen maar willen om gezond te eten te verliezen, zijn koolhydraten synoniem geworden met slecht eten en iedereen is op een dieet plan laag in koolhydraten.

Bedankt voor de Dr Atkins dieet en wonder, en die volgden, bijna iedereen die ik ken is ervan overtuigd dat de weg om gewicht te verliezen niet is geplaveid met koolhydraten en koolhydraten zijn het raam. Zijn ze fout? Net als bij volksgeloof, voor vele ja en nee.

Een goed voorbeeld van de waanzin die dit omringt is een vrouw die wordt gebruikt om te werken. Ze was ongeveer 50 kilo overgewicht en werd lid van een dieet plan laag in koolhydraten. Je kon bijna zien de bovenstaande laten vallen vet. Ze kreeg op haar ideale gewicht, ging naar de sportschool voor de eerste keer in 15 jaar en stortte op de band na minder dan vijf minuten.

De health club verboden, tenzij ze zou gaan beginnen met het eten koolhydraten opnieuw. Ze letterlijk had gegeten een hoeveelheid van nul koolhydraten voor maanden. Hij was mager? Ja Is het gezond? Nee, de laatste wat ik hoorde, had al dat gewicht terug.

Ik herinner me een film waarin een jongen en een meisje te gaan op een datum en de ober vraagt ​​of ze wil wat brood, waarop zij antwoordt: "Ik ben op tv, ik kan niet eten koolhydraten. De simpele feit is dat wij, als samenleving, te veel koolhydraten eten en te absoluut verkeerd. Dus als we in een staat van het eten van een normale hoeveelheid, anderen kunnen denken dat we een of andere manier een tekort aan koolhydraten en we zitten in een gekke dieet.

Om een ​​bepaalde spier te krijgen. De blik die actoren dragen in films of op televisie. Het feit dat bodybuilders op het podium (misschien niet zo extreem, maar) moet je minder koolhydraten te eten dan een conventionele persoon. Dat geldt. Maar dat betekent niet dat het elimineren van alle koolhydraten uit je dieet en zwakke bij de eerste tekenen van een oefening.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom koolhydraatarm dieet, werken op een manier.

    U bent niet zo'n honger als ze niet eten koolhydraten
    Uw bloedsuikerspiegel stabieler is als je blijft uit de buurt van eenvoudige koolhydraten.

Dit is de basis, ontkennen als je wilt, van alle koolhydraatarm programma's die zijn zo populair geweest in de afgelopen jaren. Het ding is dat, als volwassenen, als volwassenen, hebben geen behoefte aan vertrouwen op rare shit, wilde onze gulzigheid te controleren. We kunnen plannen onze manier van leven en niet leven om te eten. Nu, als fitness-enthousiastelingen, bodybuilders of atleten (de term is niet seksistisch) dat we zeer streng zijn in wat we eten. Giant chocoladerepen, broden van wit brood, grote pizza's. Dat klinkt geweldig, maar niet de moeite waard. Wij, omdat we een inspanning te leveren, kan het verstandig en eet een redelijke hoeveelheid koolhydraten en nog steeds de resultaten die we nodig hebben. We kunnen en doen (meestal) te eten van de juiste soort koolhydraten. Ongeraffineerde complexe plantaardige basis, eet koolhydraten die ten goede komen ons het meest.

Dus wat is het echte voordeel van een koolhydraatarm dieet, en ik ben met behulp van "laag", want het is vrij ver van 'nul'?

Eenvoudig. Hoe minder je lichaam gebruikt koolhydraten te voeden, hoe meer vet je gebruikt in de plaats.

Dat is heel belangrijk om te weten.

En standaard je zult eten meer eiwitten dan enig gewicht trainer om spieren op te bouwen of bekend, verhoogt het metabolisme en helpt te groeien spier.

Voor degenen onder u die willen koude, harde cijfers. 400 g koolhydraten per dag voldoende. Een redelijk bedrag, medium koolhydraten, terwijl het hebben van een gezonde levensstijl. Goede koolhydraten ik zou kunnen toevoegen.

De gevaren van een super plan voor koolhydraatarm dieet is niets dat velen van hen aangenaam.

Net als mijn vriend hierboven, kan je jezelf weinig energie. En je kunt uitrekenen wanneer ze hebben geen macht. Uit te werken is belangrijker dan het hebben van slechts 40 g koolhydraten per dag, en ik denk dat het een makkelijke manier om vet te verliezen.

Nogmaals, net als mijn vriend boven, de tweede halte die gekke koolhydraatarm plan, zult u beginnen om weer in gewicht. Het doen van al het harde werk, opoffering en over de voorwaarden van hongerstaking, een volslagen verspilling van tijd. Silly.

Koolhydraatarm, zwakke spieren. 'Nuff said

Hier is de meest gevreesde deel van ons niet graag horen.

Niet voor iedereen hetzelfde.

U weet allemaal iemand die chocoladetaart eet voor ontbijt en lunch, pizza en bier zo veel als hij of zij kan nog steeds drinken en keiharde buikspieren en nooit op een pond en wilt om ze te doden.

Sommige mensen hebben gewoon dat het geluk. Mijn mening is, op een dag verliezen die mogelijkheid, en ik hoop dat je de wilskracht om te stoppen met het eten van goed of gaat schieten een gigantische omvang. En u kunt erbij te lachen, ik bedoel, de brokken te lijmen.

Altijd op te nemen en controleert uw vorderingen, wat u eet, oefent wat je doet. Dan kunt u het effect van het verlagen of verhogen van uw inname van koolhydraten is. Hetzelfde natuurlijk vet en eiwit. Niemand kan met zekerheid zeggen, alleen door middel van zorgvuldige administratie en toepassen van de opgedane kennis uit de informatie die ik kan vertellen.

Ik hoop dat dit korte artikel je geholpen heeft om te kijken naar een dieet plan koolhydraatarm een beetje anders. Ik zou het niet aanraden, tenzij je echt weet wat je doet. Voor de gemiddelde persoon echter met een levensstijl van een normaal dieet, zou je waarschijnlijk profiteren van het verminderen van koolhydraten.