Blog

Waarom een koolhydraatarm dieet?

28-08-2012 13:57

Iedereen praat nu, koolhydraten en iedereen is een expert op wat te doen met hen, om wat te eten en welke terug te deinzen voor horror. Van degenen die willen om gewicht voor degenen die in paniek bij de gedachte aan diabetes voor degenen die alleen maar willen om gezond te eten te verliezen, zijn koolhydraten synoniem geworden met slecht eten en iedereen is op een dieet plan laag in koolhydraten.

Bedankt voor de Dr Atkins dieet en wonder, en die volgden, bijna iedereen die ik ken is ervan overtuigd dat de weg om gewicht te verliezen niet is geplaveid met koolhydraten en koolhydraten zijn het raam. Zijn ze fout? Net als bij volksgeloof, voor vele ja en nee.

Een goed voorbeeld van de waanzin die dit omringt is een vrouw die wordt gebruikt om te werken. Ze was ongeveer 50 kilo overgewicht en werd lid van een dieet plan laag in koolhydraten. Je kon bijna zien de bovenstaande laten vallen vet. Ze kreeg op haar ideale gewicht, ging naar de sportschool voor de eerste keer in 15 jaar en stortte op de band na minder dan vijf minuten.

De health club verboden, tenzij ze zou gaan beginnen met het eten koolhydraten opnieuw. Ze letterlijk had gegeten een hoeveelheid van nul koolhydraten voor maanden. Hij was mager? Ja Is het gezond? Nee, de laatste wat ik hoorde, had al dat gewicht terug.

Ik herinner me een film waarin een jongen en een meisje te gaan op een datum en de ober vraagt ​​of ze wil wat brood, waarop zij antwoordt: "Ik ben op tv, ik kan niet eten koolhydraten. De simpele feit is dat wij, als samenleving, te veel koolhydraten eten en te absoluut verkeerd. Dus als we in een staat van het eten van een normale hoeveelheid, anderen kunnen denken dat we een of andere manier een tekort aan koolhydraten en we zitten in een gekke dieet.

Om een ​​bepaalde spier te krijgen. De blik die actoren dragen in films of op televisie. Het feit dat bodybuilders op het podium (misschien niet zo extreem, maar) moet je minder koolhydraten te eten dan een conventionele persoon. Dat geldt. Maar dat betekent niet dat het elimineren van alle koolhydraten uit je dieet en zwakke bij de eerste tekenen van een oefening.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom koolhydraatarm dieet, werken op een manier.

    U bent niet zo'n honger als ze niet eten koolhydraten
    Uw bloedsuikerspiegel stabieler is als je blijft uit de buurt van eenvoudige koolhydraten.

Dit is de basis, ontkennen als je wilt, van alle koolhydraatarm programma's die zijn zo populair geweest in de afgelopen jaren. Het ding is dat, als volwassenen, als volwassenen, hebben geen behoefte aan vertrouwen op rare shit, wilde onze gulzigheid te controleren. We kunnen plannen onze manier van leven en niet leven om te eten. Nu, als fitness-enthousiastelingen, bodybuilders of atleten (de term is niet seksistisch) dat we zeer streng zijn in wat we eten. Giant chocoladerepen, broden van wit brood, grote pizza's. Dat klinkt geweldig, maar niet de moeite waard. Wij, omdat we een inspanning te leveren, kan het verstandig en eet een redelijke hoeveelheid koolhydraten en nog steeds de resultaten die we nodig hebben. We kunnen en doen (meestal) te eten van de juiste soort koolhydraten. Ongeraffineerde complexe plantaardige basis, eet koolhydraten die ten goede komen ons het meest.

Dus wat is het echte voordeel van een koolhydraatarm dieet, en ik ben met behulp van "laag", want het is vrij ver van 'nul'?

Eenvoudig. Hoe minder je lichaam gebruikt koolhydraten te voeden, hoe meer vet je gebruikt in de plaats.

Dat is heel belangrijk om te weten.

En standaard je zult eten meer eiwitten dan enig gewicht trainer om spieren op te bouwen of bekend, verhoogt het metabolisme en helpt te groeien spier.

Voor degenen onder u die willen koude, harde cijfers. 400 g koolhydraten per dag voldoende. Een redelijk bedrag, medium koolhydraten, terwijl het hebben van een gezonde levensstijl. Goede koolhydraten ik zou kunnen toevoegen.

De gevaren van een super plan voor koolhydraatarm dieet is niets dat velen van hen aangenaam.

Net als mijn vriend hierboven, kan je jezelf weinig energie. En je kunt uitrekenen wanneer ze hebben geen macht. Uit te werken is belangrijker dan het hebben van slechts 40 g koolhydraten per dag, en ik denk dat het een makkelijke manier om vet te verliezen.

Nogmaals, net als mijn vriend boven, de tweede halte die gekke koolhydraatarm plan, zult u beginnen om weer in gewicht. Het doen van al het harde werk, opoffering en over de voorwaarden van hongerstaking, een volslagen verspilling van tijd. Silly.

Koolhydraatarm, zwakke spieren. 'Nuff said

Hier is de meest gevreesde deel van ons niet graag horen.

Niet voor iedereen hetzelfde.

U weet allemaal iemand die chocoladetaart eet voor ontbijt en lunch, pizza en bier zo veel als hij of zij kan nog steeds drinken en keiharde buikspieren en nooit op een pond en wilt om ze te doden.

Sommige mensen hebben gewoon dat het geluk. Mijn mening is, op een dag verliezen die mogelijkheid, en ik hoop dat je de wilskracht om te stoppen met het eten van goed of gaat schieten een gigantische omvang. En u kunt erbij te lachen, ik bedoel, de brokken te lijmen.

Altijd op te nemen en controleert uw vorderingen, wat u eet, oefent wat je doet. Dan kunt u het effect van het verlagen of verhogen van uw inname van koolhydraten is. Hetzelfde natuurlijk vet en eiwit. Niemand kan met zekerheid zeggen, alleen door middel van zorgvuldige administratie en toepassen van de opgedane kennis uit de informatie die ik kan vertellen.

Ik hoop dat dit korte artikel je geholpen heeft om te kijken naar een dieet plan koolhydraatarm een beetje anders. Ik zou het niet aanraden, tenzij je echt weet wat je doet. Voor de gemiddelde persoon echter met een levensstijl van een normaal dieet, zou je waarschijnlijk profiteren van het verminderen van koolhydraten.
 

Dieet met koolhydraatarme recepten

28-08-2012 13:56

Van een dieet plan om vet te verbranden is groot, maar het nemen van een stap verder door het veranderen van de gekozen levensstijl is nog beter. U kunt beginnen door het veranderen van uw huidige eten plan, en precies wat voedsel dat we eten en de manier waarop we consumeren. Je moet ook beginnen met sporten en ook een beslissing nemen - een zelfbewuste - waarin je echt niet wilt om het gewicht je nu bent geworden.

Echter, als u waarschijnlijk zullen veranderen, maken het een blijvende. En daarom een ​​methode om uw gewichtsverlies doel te krijgen is voortdurend kiezen gezonde maaltijden koolhydraatarme recepten geanalyseerd.

De gedachte schuilt achter het voedsel prep is eenvoudig. Als je in een restaurant, je weet nooit wat er in de maaltijden ze bereiden. Voor alles wat je weet, kunt u uw maaltijden omvatten dingen zoals olie schadelijk overtollig vet, suikers, zout en nog veel meer. Hoewel sommige eetgelegenheden te publiceren informatie over voeding op voedsel betrekking die voorzien in de meeste niet. En ja, de volgende keer dat u vragen waar om een ​​maaltijd te krijgen, vast te houden aan dat idee en word een chef-kok zelf met behulp van koolhydraatarme recepten om te eten.

In het geval dat u zich zorgen maakt dat er grote persoonlijke middelen beschikbaar voor koolhydraatarme recepten, zul je in staat zijn om dat zorgen naar bed, want er zijn tal van recepten beschikbaar die laten zien hoe om goed te eten en nog eten voedsel dat smaakt geweldig. Soms kan het nuttig zijn om uw creativiteit te laten en alle koolhydraatarme gerechten netwerk zoeken. U vindt recepten die u nooit gedacht of verbeeld.

Vaak als je koolhydraatarme gerechten instellen, zal het vlees worden gebruikt de meeste van de tijd. Zou kunnen worden bereid zonder been of huid van de borst zonder kip, rundvlees en vis. Deze types van vlees zijn een uitstekende bron van de benodigde eiwit plus het kan nuttig zijn het helpen van iedereen te ontwikkelen krachtige spiermassa, waardoor het lichaam om lichaamsvet te smelten tijdens rustperiodes.

Je moet een breed scala aan groenten en fruit, en levensmiddelen die aanzienlijke vezels. Het dieet plan laag in koolhydraten gaat consumeren koolhydraten beperken, raadt u aan om te begrijpen dat koolhydraten behulpzaam zijn en houden beheersbaar porties.

De beste koolhydraten je nodig hebt in uw dieet plan zijn verminderd koolhydraten donkere bruine rijst, volkoren granen en tarwe tortilla's. Meestal zal je weg te blijven van het witte spul, zoals wit brood of muesli, want het kan snel in suiker te zetten in het bloed en het laatste wat je nodig hebt is een bloedsuiker rush. Een suggestie zou zijn om koolhydraten te genieten in de ochtend en weg te blijven van hen 's nachts - terwijl het systeem niet echt nodig hebben.
 

Suikervrij voedsel

28-08-2012 13:54

Het is altijd een goed idee om toe te geven aan de verleiding. Graven in uw favoriete dessert kan leiden tot ernstige schade aan het systeem, vooral als je diabetes hebt. Amerikanen hebben de neiging om een ​​zoete tand hebben, en dat is misschien de reden waarom de meeste van ons bezwijken voor Diabetes. In feite is de hoeveelheid suiker je eet en drinkt elk jaar met bijna 30 procent sinds 1983 en het is waarschijnlijk dat een belangrijke bijdrage aan de stijgende tarieven van obesitas in dit land.

Hoewel de USDA beveelt verbruiken niet meer dan 10 theelepels suiker per dag, de gemiddelde Amerikaan Duinen ongeveer 34 theelepels - meer dan drie keer. Een suikervrij dieet is niet eenvoudig. Suiker wordt vaak verborgen onder verschillende pseudoniemen en komt zelfs in veiliger voedsel (zoals brood, crackers, salade dressing, ketchup en mosterd). Echter, om een ​​beetje voorzichtigheid in acht nemen, kunt u de taart en eet het ook, letterlijk!

Schakel over naar suikervrij recepten. Nemen minder of geen suiker in uw dagelijkse maaltijden zal u helpen om een ​​gezonde voeding en fit te blijven. Different food assortimenten zijn beschikbaar voor alles wat u nodig hebt voor het ontbijt, lunch en diner. Sommige online winkels bieden geselecteerd snoep, chocolade, drank mixen, eiwit bars, desserts en vele andere lekkernijen. Met een schat aan heerlijke suikervrije voedingsmiddelen, zeker om alles wat je nodig hebt om uw smaakpapillen tevreden te vinden.

Ga halverwege. Een snelle-Counter mengen suiker is de helft van een regelmatige verfrissing helft van een dieet drinken. Een halve doos van yoghurt gezoet met een half natuurlijke yoghurt dozen. Normaal half kopje sap met een half kopje seltzer. Doe dit voor twee weken, dan verminderen tot een kwart gezoet met suiker drie kwartalen. Ga verder tot je drinkt alleen ongezoete versie.

Geef jezelf een dagelijkse suiker "quotum" en wordt gebruikt voor levensmiddelen die het belangrijkst is. Voor de meesten van ons, dat betekent desserts. Verspil het niet in dressings, pasta, ontbijtgranen en frisdranken. Dit zal niet alleen verminderen uw suiker inname in een dag, maar het zal helpen je verliest uw zoete tand. Suiker is ongelooflijk verslavend. Train je smaakpapillen wennen aan laag en u tevreden zult zijn met minder.

Stel regels over dessert. Bijvoorbeeld alleen het dessert na het eten, ooit lunch. Dessert alleen op oneven dagen van de maand, of alleen in het weekend, of alleen in restaurants. Als je een lange traditie van het dagelijks desserts, maak dan uw regel aan vers fruit ten minste de helft van de tijd. Blijf proberen nieuwe recepten suikervrij desserts en een heerlijk zoet gerecht zonder je schuldig te voelen over.

In plaats van Downing suikerhoudende-zoete dranken zoals limonade, maak je eigen "zon thee". Dit is een interessant recept Suikervrij waar steile cafeïnevrije thee zakken in het water en de pot in de zon voor een paar uur te zetten. Voeg het citroensap, veel ijs en suiker substituut voor een carb-vrij zomer quaff.

Tegenwoordig zijn de meeste specerijen en andere verpakte levensmiddelen voor mensen met diabetes zijn gemaakt zonder suiker of suikervervangers. Dit zijn de meest voorkomende: bruine suiker, glucosestroop, dextrine, dextrose, fructose, fruit sap concentraat, high fructose corn syrup, galactose, glucose, honing, gehydrogeneerde zetmeel, invertsuiker, maltose, lactose, mannitol, ahornsiroop, melasse, polyolen, ruwe suiker, sorghum, sucrose, sorbitol, xylitol en turbined suiker. Alle Recepten zonder suiker, zonder suiker dessert recepten met deze ingrediënten om de smaak goed te krijgen.

gezond eten en afvallen basistips

28-08-2012 13:53

Tv en internet advertenties rijden alle soorten van gewichtsverlies en dieet pillen. Deze pillen zijn zeer duur en hebben gemengde resultaten. Dit artikel geeft een aantal tips voor u om te leren hoe om te beginnen gezond eten en afvallen. Geen dure gewichtsverlies pillen die niet werken.

Het eerste ding om te begrijpen is wanneer en wat te eten. Eet een meerderheid van uw koolhydraten in de ochtend zal u helpen kick start uw stofwisseling. Gangbare praktijk en de traditie zegt moet je drie maaltijden per dag te eten: ontbijt, lunch en diner. Echter, de huidige beoefenaars jaren zeggen dat de zes kleine maaltijden per dag is het beste voor jou. Drie grote maaltijden en drie tussendoortjes. Deze zesdaagse maaltijd plan zal bijdragen tot het behoud metabolisme en pompen en houden de bloedsuikerspiegel in het bloed tot nagel op en neer (een pluspunt voor diabetici).

Het is vreemd om te wennen aan het eten vaker, maar met een beetje doorzettingsvermogen en doelstellingen, nog niet gevangen.

Er zijn veel ingrediënten die er te wachten om ontsporen uw gewichtsverlies doelen gezond.

De eerste verdachte in deze overval is gezondheid corn syrup hoge fructose. HFCS high fructose gevonden in voedsel meer dan je zou verwachten. De eerste paar items die te binnen schieten kan zacht en zoet. Maar wist u dat zoutjes en chips corn syrup, high fructose bevatten. Waarom u moet vermijden deze verbinding twijfelachtig? Corn Syrup High fructose is aangetoond dat bepaalde receptoren die je hersenen dat je vol zijn kunnen blokkeren. Daarom eten eindigt origineel langer dan verwacht.

Nu denkt u misschien dat dit chemische gif aan light frisdrank in plaats daarvan drinken te voorkomen. Wrong! Kunstmatige zoetstoffen zijn slecht voor je ook. Ze kunnen hetzelfde effect hebben je voelt minder vol.

Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt beginnen met het eten van gezond om gewicht te verliezen.

Als u graag de eenvoudige tips hier vermeld, ga dan naar mijn website voor meer tips om te beginnen met gezond eten om gewicht te verliezen

T. Seymour een B.S. in Biologische Wetenschappen en is de oprichter van InspectYourHealth.com

Dit zijn slechts enkele eenvoudige tips om te onthouden voor een gezonde voeding plan van het gewichtsverlies te stellen die iedereen kan maken aan dit moment te gebruiken. Vandaag. Vergeet niet om redelijke doelen voor jezelf en een schema dat u kunt volgen maken. Laat een of twee maaltijden per week voor het vreemdgaan. Eet die pizza. Om dat verlangen te voldoen.

Kettlebell oefeningen en Jiu Jitsu

28-08-2012 13:50

Grip is alles in de sport van het Brazilian Jiu Jitsu, wordt gedwongen om zijn rivaal te verlaten, omdat Gi vermoeidheid of gewoon niet de knijpkracht te verduren. Twee eenvoudige kettlebell oefeningen en een handdoek kunt altijd uw BJJ spel.

Door wijziging van de twee handen kettlebell swing en armzwaai een kettlebell met een handdoek kan je de kracht en het uithoudingsvermogen u zoekt.

Kettlebells werken het best voor deze oefeningen, het handvat maakt het gemakkelijk om een ​​kleine handdoek doorverbonden. Ook de meeste kettlebell fitnesscentra voeren nu als standaard, zodat ze gemakkelijk te vinden. Elke kettlebell zal doen, Classic of Pro-Line. Proberen om dit te doen in een halter is precies goed gevaarlijk en kan de controle verliezen van de halter die wordt ingezet in de hoogste positie, dus zeer ontmoedigend droeg alleen maar een kettlebell. Nu alles wat je nodig hebt is een goede duurzame handdoek. U de wijziging van de tweehandige schommel eerst en dan verder naar de zwenkarm. Dit duurt een beetje wennen, omdat je handen kan kramp snel.

De eerste oefening is de standaard twee-handed schommel, schuif de handdoek door het handvat kettlebell. Als je een tekort kan het nodig zijn ergens veilig PLIO is het geven van de hoogte die nodig is voor de laagste stand van de schommel. Nadat u de configuratie van de kettlebell tussen de benen en de handdoek door de handgreep maakt het bewegen als een two-handed swing. Grip handdoek in de ring uitdagend zijn ervan overtuigd dat het brandproces in je handen bij het verplaatsen. Ik adviseer 3 tot 5 sets van tien, als je eenmaal kunt dit doen zonder verlies van de grip die u kunt gaan doen gezamenlijk werk door de tijd. Niet alleen grijpkracht in BJJ, maar ook hun weerstand nodig heeft. Wanneer u kunt uitvoeren 5-serie nu is het tijd om te werken op tijd. Begin met dertig seconden, dan 45 en ga dan voor de volle minuut van twee handen, zwaaiend met de handdoek. Het grote ding over kettlebell werken alles wat je hoeft te doen om het moeilijker maken voor het gewicht toeneemt. Probeer een set met een 12kg tot 16kg ga dan en zie hoe hard hij werkt. Niet alleen bent u het versterken en het maken van de grijpkracht van android u ook een geweldige cardio workout en krachtige heupen en billen krijgen met alles wat heen en weer zwaaien doet.

Nu, het volgende niveau van evolutie probeert een arm oscilleert met de handdoek, het is een moordenaar! Neem de tijd en werk in je routine getimede sets zoals de twee-handed swing.

Door het toevoegen van deze twee oefeningen in uw routine 2-3 keer per week zal het niet lang duren om het verschil vooral als training partners niet in staat zijn om zijn greep te breken merken.

Wilt u meer weten over Kettlebells te leren voor fitness, kracht of sport uit te checken [https://kettlebellfoundations.com] abonneren op mijn blog om enkele voorbeelden van kettlebell workouts te krijgen.

Basis stappen voor een mentaal dieet

28-08-2012 13:48

We zijn een natie van binge uit de hand en dwangmatig eters. Overal ziet vermaningen om beter te eten, eet gezond voedsel, eten voor het gewicht niet voor hun plezier. Een gezond dieet om zijn leven te verlengen in de afgelopen jaren en in de gezondheidszorg. De aanval op het mentale dieet plan heeft verspreid naar schoolkantines, tot fast food ketens, zelfs de meest prestigieuze restaurants. Geen twijfel dat het adres juist is, maar is dit allemaal waanzin van opwinding produceren van de gewenste resultaten. De jury is nog steeds uit enquêtes, evaluaties en ouderlijk toezicht, maar verder rekening te houden met de snelle groei van het aantal kinderen met overgewicht en volwassenen geeft aan dat de verwachte veranderingen zijn langzaam.

Het is belangrijk dat de regering nieuwe criteria ontwikkeld voor het vaststellen van gezonder eten. Maar het zal weinig impact hebben tot individuen veranderen hun houding om te eten. Voornamelijk je moet eten voor de gezondheid en pas in tweede instantie voor het plezier. Gezondere voeding kan heerlijk en zeer bevredigend, echter.

Of u nu de veranderingen die moeten worden overwonnen negatieve manier van denken, het overwinnen van negatieve attitudes en gedrag met betrekking tot voedingsmiddelen, het ontwikkelen van een zelfregulerend gedrag voor volwassenen en kinderen of alleen met behulp van pure wilskracht noemen, de essentiële behoefte is om te veranderen attitudes.

Het is niet zo moeilijk als men zou kunnen veronderstellen. Hier is een korte samenvatting van wat je moet doen.

1. Gebruik wat je dieet dat calorie-inname vermindert met 500 calorieën per dag de voorkeur geven. Dat geeft een gewichtsverlies per maand op 4 tot 5 pond van een dieet. U kunt verliezen meer door middel van oefening en vochtverlies.

2. Gebruik water om je maag te vullen bij elke maaltijd en bij elke hap. Drink een glas water voor het eten en ten minste een glas bij het diner. Drink een half glas met elke hap.

3. Leer te genieten en de lezingen te respecteren op de schaal. Wegen jezelf elke ochtend en als de schaal geeft aan dat u het gewicht is opgedaan sinds de dag ervoor, niet wanhopen. In plaats van te beseffen dat de meeste gewichtstoename op een dagelijkse basis is het vasthouden van water van overtollig zout. Eten een extra 800 tot 1000 calorieën van voedsel in een dag kunnen verhoogde tot drie pond gewicht door retentie van zout en water. Het kost me extra 3500 calorieën te produceren een pond werkelijke vlees. Door het drinken van een extra 1 ½ kopje water per pond opgedaan verliezen hun overtollige gewicht in 1 of 2 dagen. De nieren zullen uitscheiden overtollig water en neem zout mee.

4. Stel een stabilisatieperiode van slechts een maand dieet, terwijl de andere maand en leren om je voedselinname te beheersen en niet winnen of verliezen gewicht. Je wordt een expert in gewichtsbeheersing door het doen in alternatieve maanden. Wanneer u op uw ideale gewicht zal veel beter in staat om hun gewichtsverlies te behouden.

U kunt alles leren over de voeding en gewicht onderhoudsprogramma door het lezen van mijn boek "De psychiater dieet." Hier is een eenvoudig te gebruiken, dieet plan dat is effectief, vereist geen speciale voeding en werken. Volg dit unieke programma is met succes gebruikt door honderden van mijn patiënten.

Eerste blog

28-08-2012 13:46

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.

Trefwoorden